Franz Rupert la Munchen: Relatiile sanatoase si metoda constelatiei intentiei

Voi participa, intre 10-12 Octombrie la cea de-a doua Conferinta Internationala de la Munchen, avandu-l ca amfitrion pe Franz Rupert.
Tematica Conferintei: Relatiile sanatoase si Constelatia Imtentiei.
Constelatia Intentiei este o ramura a Constelatiilor familiale, dezvoltata si imbunatatita in permanenta de profesorul Franz Rupert care considera ca greutatea sau chiar imposibilitatea de a avea relatii implinitoare vine ca urmare a unor experiente traumatice.
Cea de-a 2a Conferinta Internationala a Asociatiei pentru promovarea autonomiei sanatoase a omului ofera posibilitatea de a ne apropia cu curaj de problemele din toate relatiile noastre – cu partenerul de viata, cu parintii, cu copiii, fratii si surorile noastre, dar si cu prietenii sau colegii de serviciu.
O atentie speciala in cadrul Conferintei va fi asupra experientelor traumatice de dinainte de nastere, din timpul nasterii si dupa nastere.

Franz Ruppert este psiholog si psihoterapeut, profesor universitar la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Munchen. Munca sa se centrează pe impactul transgeneraţional al traumelor, imbinand teoria traumei, teoria ataşamentului si metoda constelaţiilor. Franz Rupert reuseste sa ofere perspective noi asupra traumei si sa gaseasca noi metode de ameliorare si vindecare, fiind un neobosit si curajos cautator al intregului potential uman de crestere si dezvoltare.

Pentru detalii asupra Conferintei:

http://www.healthy-autonomy.de/