Cu adevarat important

10 lucruri care conteaza…

Poate nu spun ceva nou. Nici nu imi doresc asta neaparat. mai degraba imi doresc sa impartasesc cateva lucruri pe care eu le cred cu adevarat importante, cel putin pana acum.
1. Sa ai sufletul curat. Daca gresesti, recunoaste si cere-ti iertare. Daca ti s-a gresit, iarta si mergi mai departe

2. Sa stii in orice moment ca esti un miracol al vietii. Esti facut din 2 celule minuscule si totusi organismul tau, mintea si sufletul tau sunt perfecte

3. Zambeste, e cel mai frumos gest de recunostinta

4. Incerca sa te elibereazi de orice bagaj emotional pe care il porti cu tine. Ca orice alt drumet, cara doar ce iti este indispensabil: periuta si pasta de dinti, un pieptan, un sac de dormit, o carte, o lanterna, un cutitas si ceva de mancare. Si nu uita sa zambesti!

5. Sa fii bun si bland cu ceilalti, incepand cu tine insati

6. Sa nu te sacrifici. Cand faci ceva, sa nu ti se para greu si dureros, ci sa te bucuri ca ai ocazia sa daruiesti. Daca iti provoaca suferinta, nu face nimic. Nu are nimeni nevoie de sacrificiul tau

7. Sa nu judeci. Facem acest lucru mult prea repede si dintr-o pozitie intotdeauna superioara. De fapt nu stii niciodata, dar cu adevarat niciodata, de ce face cineva un anumit lucru. Nu stii exact resorturile inimii lui.

8. Nu pleca fara sa spui ca faci acest lucru si care este motivul pentru care il faci.

9. Cand cazi, ridica-te. Daca nu mai poti, cere ajutor, dar nu ramane acolo.

10. Da-ti voie sa plangi cand inima iti cere acest lucru. Nu e rusinos si nici degradant. De fapt, de aceea avem glande lacrimale, nu?
Stiu ca am zis 10, dar e bine uneori sa depasesti limitele…

11. Daca poti, fa un copil. Dar, daca poti, sa nu faci mai multi copii decat le poti da atentia , iubirea si afectiunea de care au nevoie!